Blog

IARNA ACEASTA OFERĂ CADOU O EXPERIENȚĂ

În copilărie, sfârșitul lunii noiembrie era perioadă de maximă încântare. Știam că zilele ploioase vor lua sfârșit curând, și în locul lor vor veni zile albe și reci, semn clar că momentul preferat al anului este la doar câteva dăți de dormit distanță. Pregătirea calendarului de advent, decorarea ferestrelor dar chiar și curățenia de Crăciun erau prilej de fericire!

Odată cu trecerea timpului am mai pierdut din entuziasm, însă trebuie să recunoaștem că ne este dor de acea persoană care știa să profite de orice experiență. Și pe bună dreptate! “Experiences over things” a devenit mantra noii generații, susținută de numeroase studii care dovedesc că oamenii tind să devină mai fericiți pe termen lung dacă (își) investesc (banii) în experiențe, nu în produse.

experiences-over-things

foto: Vlad Eftenie

Acestea fiind spuse, iată o propunere de nerefuzat, un fel de 2 în 1 estival în reinterpretarea noastră:

Oferă-i prietenei, surorii, mamei (…) colegei tale un voucher cadou pentru cursuri de balet sau jazz dance!

Astfel, pe tine te scutim de stresul și alergătura specifică perioadei, iar destinatarului îi vei dărui o experiență de neuitat, îi vei deschide apetitul pentru un hobby nou sau poate îi vei îndeplini un vis din copilărie!

Voucherul este nominal și este valabil pentru cursurile din luna ianuarie 2017 la grupe noi de balet pentru adulți începători sau jazz dance, respectiv pentru grupe deja formate de balet pentru intermediari sau avansați.

Ar fi minunat dacă anul acesta am reuși să tăiem de pe listă stresul și alergătura după puzderie de cadouri impersonale și, în schimb, să ne concentrăm pe lucrurile cu adevărat importante!

balerine vesele

Grupa de adulți începători, după prima apariție senică în cadrul spectacolului de sfârșit de an • foto: Andrei Apostol

 

Află mai multe despre Voucherul Cadou

aici

Niciun comentariu până acum


SCRIE UN COMENTARIU

Your email address will not be published. Required fields are marked *