Workshopul se adresează atât adolescenților (12-18 ani), cât și adulților cu experiență prealabilă în dans, formând două grupe diferite.
În fiecare zi a workshopului participanții vor avea parte de cursuri de îmbunătățire a tehnicii de dans. Vor învăța despre corp, despre controlarea și dozarea energiei și a emoțiilor, despre raționalizarea mișcărilor, despre gândirea și comunicarea prin dans. Exercițiile de improvizație vor fi cuprinse într-o coregrafie coerentă ce va face obiectul spectacolului de sfârșit de modul găzduit de Linotip - Centru Independent Coregrafic, situat în Palatul Universul.
Pe scurt:
- 15 ore de curs în 6 zile;
- spectacol de sfârșit de modul găzduit de Linotip - Centru Independent Coregrafic;
- nivel: intermediari/avansați;
- grupă juniori (12-18 ani);
- grupă adulți;
PROGRAM PROVIZORIU GRUPĂ JUNIOR (12-18 ani): 22-26 august 2022, 16:00-18:30 / 27 august 2022, 11:00 - spectacol de sfârșit de modul
PROGRAM PROVIZORIU GRUPĂ ADULȚI: 22-26 august 2022, 19:00-21:30 / 27 august 2022, 11:00 - spectacol de sfârșit de modul
Programul poate suferi modificări, iar orelor de curs anunțate li se pot adăuga ore suplimentare pentru lucru individual sau în grupuri mai restrânse. Taxa de participare este 750 lei și se achită în avans, prin transfer bancar, ulterior înscrierii.Înscrierile se fac până până luni, 8 august (inclusiv) completând formularul de contact alăturat sau trimițând un e-mail la contact@pasboutique.ro.
Telefonic ne găsiți la 0722-923-201 (Gabi Batori, director Pas Boutique).
Gabi Batori este balerină și coregrafă, cu o carieră de peste 34 de ani, dublată de o carieră de pedagog de peste un deceniu.
A absolvit Liceul de Coregrafie "Octavian Stroia" din Cluj-Napoca, precum și Academia de Muzică "Gh. Dima", secția Regie-Coregrafică și Pedagogie, cu spectacolul "Înviere" după Lucian Blaga. Între 1987-1994 a activat ca solist în cadrul Teatrului de Revistă "Constantin Tănase" din București, după care a decis să se dedice regiei și coregrafiei, devenind coregraf la Ansamblul Artistic al Cercului Militar Cluj, unde timp de 6 ani a realizat zeci de spectacole pe care le-au itinerat în 6 țări din Europa.
Între 1997 și 2015 a colaborat cu artiști precum Răzvan Metea, Andreea Iacob, Attila Keresztes și Melinda Jakab la realizarea mai multor spectacole de teatru și dans contemporan independent. Are experiență vastă de televiziune, dansând sub îndrumarea celebrului coregraf Cornel Patrichi în cadrul mai multor emisiuni produse de PRO TV. În 2010 a fondat școala recreațională de dans și balet Pas Boutique, în cadrul căruia, până în prezent, a reușit să “îndrăgostească” de balet sute de copii, iar pe adulți să îi încurajeze să își urmeze pasiunea.
Melinda Jakab este coregraf, regizor, dansator și pedagog, cu o carieră ce se întinde pe mai mult de două decenii. În spectacolele sale exploatează la maxim atât corpul, cât și expresia dansatorilor, reușind să surprindă de fiecare dată prin noutatea elementelor și situațiilor pe care le aduce pe scenă.
În 2012 a fost distinsă cu premiul “Lya Hubic” pentru întreaga activitate, iar în 2015 a primit premiul „Mihaela Atanasiu” pentru Cel mai bun coregraf de dans contemporan pentru spectacolul „Visul unei nopţi de vară”, pus în scenă la Opera Maghiară de Stat din Cluj.
În 2008 și-a început cariera de pedagog la Liceul de Coregrafie "O. Stroia" din Cluj, urmând să se alăture și corpurilor didactice de la Facultatea de Teatru "Babeș Bolyai" și Facultatea de Arte, secția Regie Coregrafică Tg. Mureș, unde predă dans contemporan, mișcare scenică și limbaj corporal. Din 2013 este profesor invitat al Pas Boutique, unde, în fiecare vară, susține un workshop intensiv de dans contemporan și improvizație pe o temă dată.