Jazz dance adulti

← Înapoi la ORAR Cursul va fi reluat din 13 octombrie. Rezervă-ți un loc acum!

Jazz dance-ul este un stil de dans eclectic, născut pe străzi, crescut de comunitatea afro-americană iubitoare de swing, maturat în teatrele de pe Broadway și mai apoi preluat de iubitorii dansului de pretutindeni. Jazz dance-ul nu are reguli. Este un stil de dans liber, din care poți să preiei elemente și căruia poți să-i împrumuți propriul tău stil. Există numeroase stiluri de jazz dance, iar la cursurile noastre în fiecare lună vom învăța o coregrafie nouă. Street jazz, afro jazz, broadway, jazz pop, lyrical… de-a lungul unui an de studii vom învăța din toate câte un pic și ne vom distra de minune!

Cursul se adresează adulților și adolescenților. Nu este necesară experiența prealabilă.

Ținuta poate fi alcătuită din orice îmbrăcăminte comodă, ce nu condiționează mișcările: tricou, costum de balet, colanți etc. Este recomandată, însă, încălțăminte specială: sneakers pentru dans, escarpeni etc.

Procurarea vestimentației pentru orele de studiu le revine cursanților.

SFATUL NOSTRU: pentru consiliere în alegerea încălțămintei și pentru o gamă variată de îmbrăcăminte și accesorii pentru dans, adresați-vă magazinului Sansha din București, bd. Mihail Kogălniceanu nr. 55, Sector 5 (marți-vineri: 10:00 - 19:00, sâmbătă: 10:00 - 14:00);

Rezervarea unui loc în această grupă se face la început de lună, prin e-mail (atelier@pasboutique.ro) sau prin completarea formularului de contact alăturat. Participarea la prima oră de curs nu implică nicio obligație financiară. Înscrierea la curs se face la finalul primei ore de curs, prin semnarea unui contract.

PROFESOR

Laura Petrișan

Laura Petrișan

  • Profesor
  • atelier@pasboutique.ro
  • 0725 513 012

Ore Curs(1)

Contact

NUME*

E-MAIL*

TELEFON*

MESAJ