Dans contemporan copii 7-9 ani

← Înapoi la ORAR

Grupa se formează vineri, 4 octombrie. Înscrie-ți copilul acum!

Dacă copilul tău și-a dorit mereu să danseze, dar nici baletul, nici street dance-ul sau dansul sportiv nu păreau a fi o opțiune potrivită pentru el, suntem convinși că dansul contemporan este varianta câștigătoare! Dansul contemporan este o artă, dar și una dintre cele mai la îndemână unelte pentru a ne relaxa și a ne simți bine în pielea noastră.

Cursul este unul recreațional, în care, prin mișcare, joc și joacă, copiii vor învăța despre dans, improvizație, ritm și scenă. Vor lucra în echipă sau în perechi, cu accent pe dezvoltarea individului.

Cursul se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 7 și 9 ani.

Ținuta poate fi alcătuită din orice îmbrăcăminte comodă, ce nu condiționează mișcările: tricou, costum de balet, colanți etc., iar în picioare copiii pot purta mănuși de picior. Procurarea vestimentației pentru orele de studiu le revine cursanților.

SFATUL NOSTRU: pentru consiliere în alegerea încălțămintei și pentru o gamă variată de îmbrăcăminte și accesorii pentru dans, adresați-vă magazinului Sansha din București, bd. Mihail Kogălniceanu nr. 55, Sector 5  (marți-vineri: 10:00 - 19:00, sâmbătă: 10:00 - 14:00);

Rezervarea unui loc în această grupă se face la început de lună, prin e-mail (atelier@pasboutique.ro) sau prin completarea formularului de contact alăturat. Participarea la prima oră de curs nu implică nicio obligație financiară. Înscrierea la curs se face la finalul primei ore de curs, prin semnarea unui contract.

PROFESOR

Aura Goia

Aura Goia

  • Profesor
  • atelier@pasboutique.ro
  • 0732 509 552

Ore Curs(1)

Contact

NUME*

E-MAIL*

TELEFON*

MESAJ