Port de Bras Yoga

← Înapoi la ORAR
Cursul se adresează persoanelor care au împlinit deja vârsta de 14 ani, însă nu există nicio limită superioară de vârstă. Cursurile au loc de două ori pe săptămână, fiecare oră de curs având o durată de 75 de minute. Pentru a avea suficient timp pentru a se schimba, cursanții sunt sfătuiți să se prezinte cu cel puțin 10 minute înainte de începerea cursului, și să aibp asupra lor un prosop și o sticlă de apă.
• Ce este Port de Bras Yoga?
O clasă care consolidează echilibrul corporal, mental și spiritual.
• Pentru cine este Port de Bras Yoga?
Fie că ai un background sportiv, fie ca ești la început de drum, important e ca focusul tău din prezent să fie o explorare a corpului și minții în situații noi.
• Cine este Luminița?
"Sunt profesor de Himalayan Hatha Yoga acreditată în Nepal și Practician Theta Healing DNA 1. Iubesc să ghidez omuleți în yoga și port de bras oriunde m-aș afla. Petrec foarte mult timp pe apă practicând surf sau Stand Up Paddle Boarding. Sunt balerină în cadrul școlii de balet Pas Boutique sub îndrumarea profesoarei Gabi Batori. Imi găsesc liniștea și echilibrul ghidându-mă pe mine și pe cursanții mei în practicile yoga, port de bras, Theta Healing, meditație sau practicând surf si Stand Up Paddle"
 
  ABONAMENTE DISPONIBILE:
#1 - o singură ședință - 45 lei
#2 - abonament pentru 8 ședințe consecutive - 200 lei
#3 - abonament pentru 10 ședințe consecutive - 250 lei
ÎNSCRIERILE se fac telefonic la 0728818903 (Luminița) sau online, prin completarea formularului de înscriere alăturat ori prin e-mail la atelier@pasboutique.ro.
Dacă, din orice motiv, nu mai poți participa la clasă, te rog să anulezi rezervarea la același număr de telefon, cu cel puțin 2 ore înainte de începerea clasei.
Pentru ședințe particulare de yoga, port de bras, Theta Healing o poți contacta pe Luminița prin e-mail la yogasurfballet@gmail.com sau telefonic la 0728818903.

PROFESOR

Luminița Ștefan

  • Profesor
  • atelier@pasboutique.ro
  • 0728 818 903

Ore Curs(2)

Contact

NUME*

E-MAIL*

TELEFON*

MESAJ